Приједор: Контролисана 172 учесника у саобраћају, само један није кажњен

Срна
Приједор: Контролисана 172 учесника у саобраћају, само један није кажњен

ПРИЈЕДОР - У петодневној акцији појачане контроле учесника у саобраћају са акцентом на прекорачење прописане брзине, припадници Полицијске управе Приједор контролисали су 172 учесника у саобраћају, од којих су 171 уручили прекршајне налоге, саопштено је из ове управе.

Од укупног броја санкционисаних, 161 учесник је кажњен због прекорачења дозвољене брзине, а 10 због других прекршаја из области безбједности саобраћаја, наводи се у саопштењу.

Због прекорачења брзине од 21 до 30 километара на час санкционисано је 30 возача, док је за прекорачење веће од 30 километара на час санкционисано седам возача, за шта је, осим новчане казне и казнених бодова, предвиђена и забрана управљања моторним возилом у трајању од једног, односно два мјесеца.

На подручју Полицијске управе Приједор у оквиру превентивних и репресивних мјера радарским уређајима “трукам” континуирано се врши контрола брзине како би се допринијело безбједном понашању учесника у саобраћају, додаје се у саопштењу.

Акција појачане контроле учесника у саобраћају са акцентом на прекорачење прописане брзине реализована је на подручју приједорске Полицијске управе од 27. до 31. маја.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана