Претрес у Бијељини: Заплијењено девет килограма спида, ухапшена једна особа

Небојша Томашевић
Пронађена импровизована лабораторија за производњу дроге
Foto: Уступљена фотографија | Пронађена импровизована лабораторија за производњу дроге

БИЈЕЉИНА - Полиција је ухапсила Александра К. из Бијељине након што је код њега пронашла девет килограма дроге спид, сазнаје "Глас Српске".

Полицијска управа Бијељина саопштила је да је претрес урађен под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, а по наредби Окружног  суда у Бијељини.

 - Претресене су стамбене и и друге просторије. Приликом претресања породичне куће полицијски службеници су пронашли импровизовану лабораторију за производњу опојне дроге у којој је пронађено девет килограма и 197 грама прашкасте материје која  изгледом асоцира на  дрогу спид. Нађена су и 22 литра метанола, једна већа дигитална вага, одређена количина новца, те већи број предмета који се користе за производњу опојне дроге спид на којима се налазе трагови опојне дроге - саопштено је из ПУ Бијељина.

Додаје се да је у току  криминалистичка обрада А.К. из Бијељине.

- Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина, ће данас уз извјештај о почињеном кривичном дјелу неовлаштена производња и промет опојних дрога предати  лице А.К. у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Бијељини- рекли су у полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана