Преминуо отац убијеног Приједорчанина

ГС
Foto: prijedordanas.com

ПРИЈЕДОР - Вејсил Калтак, отац Сенада Калтака (66) који је убијен у приједорском насељу Хамбарине, преминуо је након што је сазнао за убиство сина, сазнаје УНАworld.

Судбина породице Калтак потресла је све њихове комшије и познанике који у невјерици кажу да Вејсил вјероватно није могао да поднесе бол за убијеним сином.

-Они су живјели у истој кући, син у приземљу, а отац на спрату. Отац је био стар, болестан, непокретан и готово да није могао да живи без туђе помоћи и његе. Након што је сазнао за убиство сина њему је позлило и превезен је у Дом здравља. Нажалост убрзо је преминуо. Вјероватно није могао да поднесе бол за изгубљеним сином. Тужно, да тужније не може бити - кажу познаници породице.

Додају да су Вејсил и Сенад живјели сами у кући.

Џеназа Сенаду и Вејсилу биће клањана сутра у подне испред џамије у Хамбаринама.

Сенад Калтак убијен је у суботу у својој кући, а због сумње да је починио злочин ухапшен је Адин Хоџић (23) из Приједора.

Хоџић је осумњичен да је Калтака ножем убо и усмртио у кући у насељу Тукови, а затим је тијело одвукао или изнио на њиву како би прикрио злочин, потврђено је „Гласу Српске”.

Према незваничним информацијама жртва јер пронађена без мајице и скоро го до паса па се претпоставља да је осумњичени вукао тијело.

Извор близак истрази је рекао да према првим резултатима истраге све указује да је свему кумовала пијанска свађа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана