Преминуо и други младић након тешке саобраћајне несреће код Тузле

klix.ba, avaz.ba
Преминуо и други младић након тешке саобраћајне несреће код Тузле

Двадесетогодишњи мушкарац иницијала И.М. преминуо је у Универзитетском клиничком центру у Тузли након тешке саобраћајне несреће која се догодила на дијелу магистралног пута Тузла - Сребреник у мјесту Чанићи, потврђено је за klix.ba из Оперативног центра МУП-а ТК.

Јутрос у 2:50 часова дошло је до саобраћајне несреће у којој су учествовали аутомобил марке Мерцедес којим је управљао И.М. и аутобус за чијим се воланом налазио 56-годишњи К.Е.

Из Оперативног центра МУП-а ТК за klix.ba су потврдили да је на мјесту догађаја смртно страдао 29-годишњи И.А., док су тешке тјелесне повреде задобили 20-годишњи И.М. и 20-годишњи А.А.

Повријеђени младићи су санитетским возилом превезени у Клинику за хирургију Универзитетског клиничког центра у Тузли, а како су нам казали из Оперативног центра МУП-а ТК, повредама је подлегао и И.М., док се други младић сада налази у Клиници за анастезиологију и реаниматологију.

Према незваничним информацијама до којих је дошао портал, у овој саобраћајној несрећи смртно су страдали Ирмел Арнаутовић и Илдахид Малкић из мјеста Тиња код Сребреника, док је повреде задобио Анел Арнаутовић.

Увиђај су на мјесту догађаја обавили службеници Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Тузла и дежурни кантонални тужилац.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана