Преминула жена коју је невјенчани супруг полио бензином и запалио

ГС
Преминула жена коју је невјенчани супруг полио бензином и запалио

БАЊАЛУКА - М. М. (33) коју је 20. јула невјенчани супруг Бранислав Станивуковић (43) полио бензином и запалио, преминула је данас у 12.15 часова у Универзитетском клиничком центру (УКЦ) Републике Српске, јавиле су "Независне".

Она је у УКЦ-у од 20. јула била хоспитализована у Клиници за анестезију и интензивно лијечење гдје је данас и преминула.

Станивуковићу, осумњиченом за кривично дјело насиље у породици или породичној заједници, одређен је притвор који може трајати до 21. августа у 11.40 часова.

Станивуковић је осумњичен да је 20. јула  позвао М. М, са којом је живио у Кукуљама код Српца, и казао јој да ће ако не дође до куће њене мајке у Мрчевцима код Лакташа запалити и њу и кућу.

Несрећна жена је изашла са посла и са собом повела кћерку. Након што су се посвађали, М.М.  je пошла пјешке са кћерком, а Станивуковић их је сустигао те М.М. полио бензином и запалио пред очима дјетета.

Повријеђена жена превезена је у Универзитетски клинички центар (УКЦ) Републике Српске гдје је била прикључена на апарате за вјештачко дисање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана