Прекршајна пријава и новчане казне са санкање на аутопуту

Кликс
Прекршајна пријава и новчане казне са санкање на аутопуту

САРАЈЕВО - Након што је јуче на интернету објављен снимак опасне вожње на аутопуту А1 код Сарајева, гдје је аутомобил ужетом вукао санке на којима је сједио мушкарац, реакцијом полицијских службеника Министарства унутрашњих послова (МУП) Кантона Сарајево идентификована су три возила и пет особа које су учествовале у овом прекршају, а које очекује новчана казна.

Портпарол МУП-а Мирза Хаџиабдић рекао је да су све особе пунољетне и да су приведене и саслушане у просторијама МУП-а КС, након што је полиција од грађана примила дојаву о догађају на аутопуту и погледала видео.

- Ријеч је о особама иницијала Д. Ж. (23), С. Б. (31), Е. Ђ. (20), К.Ђ. (25) и М.А. (21) - рекао је Хаџиабдић.

О овом догађају је обавијештен и дежурни тужилац Тужилаштва Кантона Сарајево који је рекао да у конкретном случају нема елемената кривичног дјела и да се учесници санкционишу по прекршајном основу.

-Битће покренути захтјеви за прекршајни поступак надлежном суду и највјероватније је ријеч о новчаној казни- појаснио је Хаџиабдић.
Јуче је је на аутопуту А1 на излазу из Сарајева младић "каскадер" сједио на санкама које су ужетом биле привезане за аутомобил из чијег гепека га је снимао пријатељ. Пратила су их друга два возила са укљученим жмигавцима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана