Повријеђено лице приликом слијетања трактора са коловоза

Срна
Повријеђено лице приликом слијетања трактора са коловоза

БАЊАЛУКА - Лице чији су иницијали Р.П. повријеђено је када је сјетјело трактором са коловоза на локалном путу у мјесту Липље у општини Котор Варош.

Из Полицијске управе Бањалука саопштено је да је ово лице превезено у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци.

Увиђај су на мјесту незгоде извршили припадници Полицијске станице Котор Варош.

Припадници Полицијске управе Бањалука предузимају мјере на расвјетљавању догађаја који је пријављен Полицијској станици Прњавор да је непознати мушкарац на наплатном мјесту "Прњавор" на ауто-путу "9. јануар" ишчупао из коловоза вертикалну запреку, којом је разбио стакло на свјетлосно-сигналном уређају на улазу у наплатно мјесто.

Овај мушкарац је потом запреком ударио у видео надзор, усљед чега су оштећене четири камере, додаје се у саопштењу. Обавијештен је дежурни тужилац који се изјаснио да је ријеч о кривичним дјелима оштећење или одузимање туђе ствари и непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије јер је дјело почињено у вријеме забране кретања свих лица на јавним површинама, ради спречавања ширења вируса корона.

Припадници Полицијске управе Бањалука ухапсили су лице чији су иницијали Н.Г. због сумње да је у децембру прошле године починило кривично дјело тешка крађа.

Из ове управе наводе да је након криминалистичке обраде лице отпуштено из службених просторија, те да слиједи документовање и комплетирање предмета ради подношења извјештаја Окружном тужилаштву Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана