Повријеђени у саобраћајки у Јакуповцима збринути у УКЦ-у Српске

Срна
Повријеђени у саобраћајки у Јакуповцима збринути у УКЦ-у Српске

БАЊАЛУКА - Д.Ч. и Ч.О. збринути су у Универзитетском клиничком центру (УКЦ) Републике Српске након што су тешко повријеђени у саобраћајној несрећи која се догодила на магистралном путу Градишка-Бањалука у мјесту Јакуповци код Лакташа.

У јучерашњој незгоди су учествовали лице П.З. из Бањалуке које је возило аутомобил марке BMW и лице из Прњавора Д.Ч. које је управљало возилом "опел корса" у којем се као сувозач налазило лице Ч.О. из Зворника, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Увиђај на мјесту несреће, која се догодила јуче у 15.10 часова, обавили су полицијски службеници Полицијске станице Лакташи.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

- Здравствено стање Д.Ч., тешко повријеђеног у саобраћајној незгоди на подручју Лакташа, тренутно је стабилно, а друго повријеђено лице Ч.О. је оперисано и у свјесном је стању, али су све даље прогнозе преурањене - саопштено је из Универзитетског клиничког центра (УКЦ) Републике Српске.

Прњаворчанин Д.Ч. је хоспитализован у Клиници за торакалну хирургију, а према ријечима њеног начелника Марка Кантара задобио је повреде главе, грудног коша и стомака.

- Пацијент је збринут, урађена му је комплетна дијагностика, а његово здравствено стање је тренутно стабилно - навео је Кантар.

Ч.О. из Зворника је хоспитализован на Клиници за анестезију и интензивно лијечење, а према ријечима начелника ове клинике Драгана Ракановића, задобио је повреду главе, грудног коша, стомака и прелом карличне кости.

- Оперативно је збринут, свјестан, а све даље прогнозе у вези са здравственим стањем овог пацијента су преурањене - рекао је Ракановић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана