Повријеђена четири лица, од којих двоје малољетно

Srna
Повријеђена четири лица, од којих двоје малољетно

ЗВОРНИК - У саобраћајној незгоди на магистралном путу Зворник-Тузла у мјесту Ораовац повријеђена су четири лица, од којих два малољетна, саопштено је из зворничке Полицијске управе. Саобраћајна незгода догодила се јуче у 16.30 часова када је са коловоза слетио аутомобил "шкода" којим је управљао Д.О. из Зворника, а у возилу се налазила С.О. и два малољетна лица.



Ова четири повријеђена лица превезена су у Општу болницу Зворник ради указивања љекарске помоћи.

Полицијској станици Власеница јуче је пријављено је да су испред угоститељског објекта у овом граду три лица физички напала оштећеног, нанијевши му тјелесне повреде.

Повријеђеном лицу указана је љекарска помоћ у Дому здравља Власеница, одакле је упућен у Општу болница Зворник на даље збрињавање.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.

Полицијској станици Козлук јуче је пријављено да је једно лице пуцало из ватреног оружја у мјесту Доњи Локањ, град Зворник.

По пријави је поступила полиција која је идентификовала лице М.О. из Зворника за које се сумња да је пуцало из ловачке пушке.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина. У току је рад на документовању кривичног дјела изазивање опште опасности. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана