Повријеђен мотоциклиста код Градишке

Срна
Повријеђен мотоциклиста код Градишке

ГРАДИШКА - Мотоцикиста из Градишке чији су иницијали Ж.К. повријеђен је у саобраћајној незгоди која се догодила у Новој Тополи, након чега је превезен у Универзитетско клинички центар Републике Српске у Бањалуци, саопштено је из градишке Полицијске управе.

У незгоди која се синоћ око 19:00 часова десила на магистралном путу Бањалука-Градишка, осим мопед “јамасаки” који је возио повријеђени, учествовало је и возило марке “ауди” којим је управљала Српчанка С.М.

Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске управе Градишка, а о наведеном догађају обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Полицијски службеници Полицијске станице Нова Топола јуче су лишили слободе лице из Градишке чији у иницијали Б.Л. осумњичено да је оштећеном нанио тежу повреду носа у мјесту Берек, град Градишка.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наложио да се против лица Б.Л. по комплетирању предмета достави извјештај о почињеном кривичном дјелу тешка тјелесна повреда.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана