Повезао жену са аутобуског стајалишта, па је силовао?

nezavisne.com
Повезао жену са аутобуског стајалишта, па је силовао?

БИХАЋ- Истражиоци МУП-а УСК проводе истрагу о случају у којем је 57-годишња жена из Бихаћа пријавила да ју је силовао 32-годишњи мушкарац, потврђено је из полиције.

Овај догађај се, према изјавама те женске особе догодио у протекли понедјељак у јутарњим сатима.

Према тим информацијама, оштећену је 32-годишњак повезао са аутобуског стајалишта у бихаћком насељу Каменица, те је одвезао у насеље Дубрава, десетак километара од Бихаћа, на скровито мјесто у близини једне шуме, те је уз пријетњу ножем, силовао.

У полицији су потврдили како су, одмах након пријаве овог догађаја, подузели потрагу за поменутим мушкарцем који је ухапшен јучер у вечерњим сатима и задржан у притвору. Над њим се тренутно врши криминалистичка обрада, а жена је упућена на гинеколошки преглед у Кантоналну болницу у Бихаћу, те се чека налази и мишљење љекара.

Такођер, возило ауди домаћих регистарских ознака, у којем се наводно догодило силовање, полиција је одузела и оно се налази на вјештачењу.

У случај се укључило и Тужилаштво УСК, а виуше информација о свему биће познато након што се обаве сва потребна вјештачења и прикупи више информација о догађају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана