Полиција у Витезу пронашла 15 килограма спида

Н. Т.
Полиција у Витезу пронашла 15 килограма спида

ВИТЕЗ - Јасмин И. (41) и Омер Ђ. (42) из Зенице ухапшени су након што је полиција у претресима пронашла и одузела око 15 килограма спида и одређену количину марихуане, потврђено је "Гласу Српске.

Из Министарства унутрашњих послова Средњобосанског кантона (МУП СБК), наводећи иницијале, саопштено је да су они ухапшени током викенда.

- На основу наредбе Опшинског суда Травник у недјељу су у Старом Витезу претресене куће и трговачке радње коју користи О.Ђ. (42) из Зенице. Пронађена је и одузета одређена количина материје за коју се сумња да је канабис - рекли су у полицији.

Додали су да су на основу оперативних сазнања да Ј.И. из Зенице посједује наркотике претресли  кућу и помоћне објекте у Витезу коју он користи.

-  Пронађено је и одузето око 15 килограма бијеле  материје за коју се сумња да је опојна дрога спид- наводи се у саопштењу полиције.

Истакли су да ће против осумњичених надлежном тужилаштву бити поднесен извјештаја о почињеном кривичном дјелу неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Из МУП-а СБК наводе да су наведене активности реализоване у сарадњи са полицијским службеницима МУП-а Зеницко-добојског кантона.

- Такође успјешне акције су изведене и на подруцју Бугојна и Бусоваче, гдје су у претресима пронађене одређене количине материја за које се сумња да су опојне дроге спид и канабис, због чега су ухапшене четири особе -додају се у саопштењу не наводећи детаље и имена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана