Полиција у Градишци и Гацку током претреса кућа пронашла оружје и муницију

Срна
Полиција у Градишци и Гацку током претреса кућа пронашла оружје и муницију

ГРАДИШКА, ГАЦКО - Полиција је у Градишки приликом претреса куће и пратећих објеката које користи лице чији су иницијали Т.Б. пронашла оружје и више комада муниције, а одређену количину оружја и муниције пронашла је и одузела и гатачка полиција током претреса породичне куће, помоћних просторија и аутомобила које користи лице чији су иницијали Р.Б.

Претрес имовине Т.Б. је извршен на основу наредбе Основног суда Градишка.

Из Полицијске управе Градишка саопштено је да је полиција у понедјељак, 17. фебруара, дошла до оперативних сазнања да лице Т.Б. из Градишке у кући посједује ватрено оружје, које грађанима није дозвољено.

У саопштењу се наводи да је о свему обавијештен дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалуке, под чијим надзором се предузимају све даље мјере и радње.

- По комплетирању предмета, против лица Т.Б. слиједи подношење извјештаја надлежном тужилаштву за почињено кривично дјело недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја - наводи се у саопштењу.

Полицијска управа Требиње саопштила је да је Полицијска станица Гацко евидентирала кривично дјело као недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана