Полиција трага за возачем који је слупао 6 аутомобила на паркингу у Бањалуци и побјегао

ГС
Полиција трага за возачем који је слупао 6 аутомобила на паркингу у Бањалуци и побјегао

БАЊАЛУКА – Непознати бахати возач слупао је шест аутомобила на паркингу у бањалучком насељу Старчевица причинивши штету од више десетина хиљада марака, а затим је побјегао са мјеста удеса.

Незгода се догодила 27. новембра у раним јутарњим часовима на паркингу у Улици Рајка Боснића, сазнаје Српскаинфо.

Утврђено је да је несавјесни возач прво ударио у аутомобил који је био паркиран на средини паркинга, а затим га насилнички гурао на возила која су била паркирана бочно.

– Међутим, овдје је бахатост била на врхунцу, јер је возач намјерно ударио „рено“ који је био на средини паркинга и крвнички га гурао на остала возила која су у правом смислу ријечи покидана од оштећења. Материјална штета је велика – испричао је један од власника оштећеног возила за Српскаинфо.

Власници оштећених возила апеловали су на суграђане да се јаве уколико су примијетили возача и његов аутомобил у критичном периоду. Информација која доведе до расвјетљавања случаја биће награђена, а оне се могу доставити полицији.

Апел је упућен суграђанима, али и радницима у лимарским радионицама, јер се претпоставља да је бахати возач морао имати већа оштећења на возилу због онога шта је урадио.

– Комшије у зградама нам излазе у сусрет и дозвољавају да прегледамо видео снимке у критичном периоду. Остало је још неколико зграда чије камере покривају улаз у паркинг и надамо се да ће нам бити од помоћи, али овом приликом желимо позвати и суграђане у помоћ. Наравно, информација која доведе до расвјетљавања овог случаја биће награђена – изјавио је Марко С. чије је возило такође оштећено у удесу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана