Полиција трага за разбојником који је опљачкао бензинску пумпу

Срна
Полиција трага за разбојником који је опљачкао бензинску пумпу

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Непознато маскирано лице, уз пријетњу употребе пиштоља, украло је новац из бензинске пумпе у Улици војводе Радомира Путника у Источном Новом Сарајеву.

Разбојништво се догодило јуче у 5.55 часова, након чега је починилац побјегао.

О свему је упознат дежурни тужилац Окружног тужилаштава Источно Сарајево, уз чију сагласност полиција предузима оперативне и истражне мјере и радње с циљем проналаска извршиоца кривичног дјела разбојништво, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Истог дана око 2.15 часова полицији је пријављено да је у угоститељском објекту у Улици Николе Тесле, општина Источно Ново Сарајево, дошло до вербалне расправе, а потом до физичког сукоба између лица В.С. и Њ.П.

Полицијски службеници на лицу мјеста затекли су лице које је покушавајући да спријечи сукоб задобило тјелесне повреде од лица В.С, наводи се у саопштењу.

Полиција је лишила слободе лица В.С. и Њ.П. и о свему је обавијештен тужилац Окружног тужилаштва Источно Сарајево, након чега ће надлежном тужилаштву, против лица В.С бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу тјелесна повреда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана