Полицајци из Петреова спријечили трагедију

Г.С.
Foto: srpskainfo

ПЕТРОВО - Полицајци из Петрова, Станко Стјепановић и Дејан Недић јуче су правовременом реакцијом и смиреним приступом спријечили једног шездесетпетогодишњег мушкарца са подручја општине Петрово у намјери да се објеси.

Портпарол ПУ Добој Драгана Керкез рекла је да се Полицијској станици Петрово јуче око 14.10 обратио човјек које је пријавио да ће се убити вјешањем.

– По наведеном су одмах поступили полицијски службеници Полицијске станице Петрово који су га и у дворишту затекли на љествама на висини од око четири метра са везаним конопцем око врата и он је константно  понављао како ће се убити – појаснила је Керкезова за Српскаинфо.

 Након петнаестоминутног разговора он је пристао да скине омчу око врата и да сиђе након чега је службеним возилом одвезен у Дом здравља „Озрен" у Петрову, а потом превезено у добојску болницу „Свети апостол Лука" гдје је задржан на лијечењу.

Како Српскаинфо сазнаје, Стјепановић је јуче био дежурни полицајац и он се јавио на телефон када је ова особа позвала и рекла да иде да се објеси.

– Стјепановић познаје тог човјека и зна да се ради о лабилној особи и одмах је зајдно са Недићем отишао према његовој кући и убиједио да то не учини – појасанио је саговорник Српскаинфо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана