Покушај убиства у кафани у Бијељини: Напао супругу, она га убола ножем у груди

Небојша Томашевић
Foto: Дневни аваз

БИЈЕЉИНА - Јелица Л. (50) ухапшена је због сумње да је пијана покушала да убије ванбрачног супруга Слободана Л. (38), тако што га је убола ножем у груди, потврђено је „Гласу Српске“.

Незванично сазнајемо да се све десило у кафани "Јелица", која је у власништву осумњичене жене, након што ју је супруг напао.

Извор близак истрази је рекао да је Јелица Л.  полицији пријавила да ју је у својој кафани убола Слободана Л. у самоодбрани.

- Полицијској станици Бијељина 24. новембра око 18.10 часова пријављено је  да је у  лици Рачанска у угоститељском објекту дошло до физичког напада између супружника који су у ванбрачној заједници. Према пријави,  мушкарац је напао жену.  Након тога је Ј. Л.  ножем повриједила С. Л. у предјелу грудног коша - саопштила је Полицијска управа Бијељина.

У саопштењу су, наводећи инцијале, додали да је повријеђени Слободан Л. хоспитализован у  Медицинском центру Бијељина  и није животно угрожен.

Наводи се да је алкотестирањем  Јелице Л.  утврђено да има 1,08 гр/кг алкохола у организму.

- Уз надзор и присуство поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Бијељини  увиђај су извршили полицијски службенци Полицијске управе Бијељина. Након завршене криминалистичке обраде лица и документовања предмета, оба лица  ће бити  пријављена тужлаштву због почињених кривичних дјела – Јелица Л. због кривичног дјела  убиство у покушају, док ће лице Селободан Л. бити пријављен због кривичног дјела насиље у  породици - саопштила је полиција, наводећи иницијале.

 У  Медицинском центру у Бијељини,наводећи иницијале, рекли су да је Слободан Л. довезен у сриједу у 18 часова.

- У том тренутку повријеђени мушкарац је био у тешком стању шока. Након што смо обавили рентгенско снимање, утврђено је да није оштећена плућна марамица и након медицинског збрињавања његово стање је стабилно. Задржан је на одјељењу ради даље опсервације и праћења његовог укупног здравственог стања - изјавио је дежурни љекар у бијељинској болници Жељко Пејовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана