Покушај убиства у Бијељини: Малољетник избоден ножем, ухапшен осумњичени

Н. Т.
Покушај убиства у Бијељини: Малољетник избоден ножем, ухапшен осумњичени

БИЈЕЉИНА - Брано М. (61) из Патковаче ухапшен је због сумње да је покушао да убије малољетног комшију (15) којег је избо ножем, потврђено је "Гласу Српске".

Из Полицијске управе Бијељина, наводећи иницијале, саопштили су да се све десило синоћ у Патковачи и да је малољетник избоден ножем у горњем дијелу тијела те да није животно угрожен.

Незванично сазнајемо да је осумњичени Брано, раније пријављивао да га узнемиравају малољетници.

- Он је синоћ испред своје куће сачекао малољетнике и када се појавио петнаестогодишњак он га је напао. Оборио га је на земљу и избо ножем,  а потом ушао у кућу- казао је извор близак истрази.

Како је саопштила ПУ Бијељина, овај случај полицији је пријављен синоћ око  око 21.35 часова од стране доктора Медицинског центра Бијељина.

- У пријави је наведено да је довежено малољетно лице, 2006. годиште са више убодних рана од ножа у горњем дијелу тијела. Оперативним радом на терену истог дана око 22 часа лишен слободе извршилац кривичног дјела - рекли су у ПУ Бијељина.

Додали су да је на лицу мјеста у Патковачи извршен  увиђај којим је руководио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини.

- Приликом вршења увиђаја пронађено је и са лица мјеста изузето средство извршења. У току је криминалистичка обрада лица лишеног слободе, након чега ће исти уз извјештај о почињеном кривичном дјелу Убиство у покушају бити предат у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Бијељини-  саопштено је из ПУ Бијељина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана