Поднесена кривична пријава против више чланова СДС-а Котор Варош

Срна
Поднесена кривична пријава против више чланова СДС-а Котор Варош

БАЊАЛУКА - Против више чланова СДС-а у Котор Варошу поднесена је кривична пријава Окружном јавном тужилаштву Бањалука због сумње да су починили кривична дјела у вези са изборном преваром, речено је Срни у овом тужилаштву.

- Кривична пријава је поднесена 14. октобра против више лица, предмет је у раду код поступајућег тужиоца, а пријаву је поднио Ранко Каруповић - истакли су у Окружном јавном тужилаштву Бањалука.

Према сазнањима портала "Српскаинфо", пријава је поднесена против Младена Тривуновића, предсједника СДС-а Котор Варош, Милорада Савановића и Бојана Ђекановића, одборника СДС, Славена Момића, начелника Одјељења за општу управу Котор Варош, Снежане Мирковић, секретара локалне Скупштине и члана Оопштинског одобора СДС-а, и Срђана Ћорића, начелника за привреду Котор Варош.

"Српскаинфо" преноси да се у пријави, између осталог, наводи да су починили кривична дјела фалсификовања потписа, злоупотребе личних докумената и незаконитог пријављивања на фиктивне адресе у Србији више грађана Котор Вароша, а ради прибављања гласова на наредним локалним изборима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана