По различитим основама у Бањалуци ухапшена четири лица

Срна
Foto: ГС

БАЊАЛУКА - Бањалучка полиција ухапсила је, током протеклог викенда, четири особе по различитим основама, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Лице чији су иницијали Ј.М. из Бањалуке ухапшено је приликом рације у угоститељском објекту, након што је полиција код њега пронашла и одузела одређену количину зелене биљне материје која асоцира на марихуану.

Полиција у Прњавору ухапсила је лице чији су иницијали Б.П. из Теслића, за којим је расписана потрага по наредби Полицијске станице Теслић, којој је лице и предато. У Бањалуци је ухапшено лице иницијала М.М. из Градишке, за којим је расписана централна потјерница по наредби Основног суда у Бањалуци, због почињеног кривичног дјела фалсификовање исправе.

Лице је предато у Окружни Центар судске полиције Бањалука. Ухапшено је и лице чији су иницијали А.Џ. из Бањалуке због ометања државних органа у вршењу јавних функција. У саопштењу се наводи да су полицијски службеници, приликом обављања редовних послова, уочили лице А.Џ, које се, када је угледало полицију, дало у бјег, оглушивши се о законито издато наређење.

Лице је убрзо ухапшено и код њега је пронађена и одузета одређена количина материје која изгледом асоцира на марихуану. Слиједи подношење захтјева за покретање прекршајног поступка надлежном суду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана