Петровљанин претукао рођаку и сломио јој руку

Н. Б.
Петровљанин претукао рођаку и сломио јој руку

Петрово - Зоран П. (56) из Петрова пријављен је добојском Окружном тужилаштву због сумње да је претукао рођаку испред њене куће у Петрову.

Према незваничним информацијама, Петровљанин је насрнуо на рођаку због ранијих породичних несугласица.

- Дошао је испред њене куће и затекао је у дворишту. Одмах је настала свађа. Почео је да је удара по глави и тијелу, након чега је она пала. Насилник ту није стао, већ је наставио да је удара рукама - испричао је извор близак истрази.

Несрећна жена је завршила са сломљеном руком и нагњеченим зглобом.

У Полицијској управи Добој рекли су да Петровљанина терете за наношење тешких тјелесних повреда.

И полиција у Братунцу је имала посла са насилницима. Милојко К. (31) из ове општине ухапшен је након што је пијан напао комшију и разбио му врата на кући, а при том се и повриједио. Незванично, Братунчанин је прво правио проблеме у сопственој кући, гдје је галамио и разбијао намјештај.

- Након тога дошао је код комшије и мотиком му разбио улазна врата, а затим наставио да разбија намјештај. Ударио је и комшију, али га, на срећу, није теже повриједио. При разбијању намјештаја повриједио је себе - рекао је извор близак истрази.

Полиција је брзо стигла и ставила лисице на руке насилнику, а алко-тестирањем је утврђено да је имао 2,14 промила алкохола у крви.

- Осумњиченог теретимо за наношење тјелесних повреда и оштећење и одузимање туђе ствари. О свему је обавијештено и Окружно тужилаштво у Бијељини - навели су у Полицијској управи Зворник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана