Ован усмртио сточара код Дервенте

Г.С.
Ован усмртио сточара код Дервенте

ДЕРВЕНТА - Богдан Марић (68), сточар из Дервенте, поријеклом са Влашића, подлегао је вишеструким повредама у Универзитетском клиничком центру у Бањалуци, од ударца и тешких рана које му је нанио његов ован.

Како пишу Новости, овај угледни домаћин, иза ког су остали супруга, син и три кћерке, као и остала многобројна родбина, сахрањен је у четвртак на мјесном гробљу у Пријечанима, између Клашница и Бањалуке. Несвакидашња трагедија, под још нерасвијетљеним околностима, одиграла се на имању Марића у Доњем Детлаку, надомак Дервенте.

“Очевидаца није било. По свему судећи Богдан се био нешто замислио или сконцентрисао на неки посао, у штали, па није на вријеме уочио ратоборног овна. Изненадио га је ударцем у предјелу прса и стомака. Непознато је да ли је било још удараца, али и тај, евентуално, један, био је страховит и, како се испоставило, кобан”, рекао је извор Новости упућен у ову трагедију.

Богдан је, како су сазнали, успио да супрузи и пристиглим комшијама тешком муком изусти да га је напао ован. Убрзо је пребаче у добојску болницу и потом у УКЦ РС у Бањалуку. Ту је од задобијених повреда и подлегао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана