Осумњичени за убиство на Илиџи ухапшен у Приштини

Срна
Осумњичени за убиство на Илиџи ухапшен у Приштини

САРАЈЕВО - Министарство унутрашњих послова (МУП) Кантона Сарајево саопштило је данас да је полиција у Приштини ухапсила осумњиченог за учешће у тучи у илиџанском насељу Отес у којој је убијен Јасмин Беровић (36).

Ријеч је  о другоосумњиченом за убиство, а ухапшен је у близини једне девастиране куће у насељу Емшир, на основу сазнања кантоналне полиције.

У сарадњи са надлежним институцијама, како се наводи, предузимају се даље мјере и радње на изручењу наведеног лица које је ухапшено јуче.

У саопштењу се наводи да је ово резултат директне сарадње између полиције Кантона Сарајево и полиције Србије.

Приликом реализације ових активности истражиоци Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево су више дана боравили на подручју Србије остварујући директну и непосредну сарадњу са Службом за борбу против организованог криминала Управе криминалистичке полиције МУП-а Србије.

Наставља се даљи рад на овом предмету, као и проналаску трећег лица које се доводи у везу са извршеним кривичним дјелима, додаје се у саопштењу.

У Београду је јуче ухапшен први осумњичени за убиство на Отесу, а ријеч је о држављанину Марока чији су иницијали С.Е.Д. (31). Сумња се да је са још неколико лица учествовао у убиству Јасмина Беровића 17. новембра.

У овој је тучи тепке повреде задобио Тарик Џамалија, чије је здравствено стање стабилно.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана