Осам година затвора због сексуалног злостављања кћерке

Н.Т.
Осам година затвора због сексуалног злостављања кћерке

БАЊАЛУКА - Бањалучанин Д. Б. осуђен је у Окружном суду на осам година робије због сексуалног злостављана четрнаестогодишње кћерке.

Из  суда је саопштено да је Д. Б. је осуђен на казну седам година због кривичног дјела обљуба са дјететом млађим од 15 година и на годину и по за кривично дјело упознавање дјеце са порнографијом.

Након тога му је  изречена јединствену казна од осам година затвора.

Суд је овом приликом продужио притвор Д. Б. који му сада може трајати до упућивања  на издржавање казне затвора, а најдуже девет мјесеци од дана изрицања првостепене пресуде.

Овај случај који је откривен прошле године био је затворен за јавност и нису изношени детаљи оптужнице. Према ранијим незваничним информацијама Д.Б. је искористио одсуство супруге, која је са другим дјететом била у болници, те имао сексуалне односе са кћерком.

Мајка није знала да јој кћерку напаствује супруг, а овај монструозан случај откривен је када се четрнаестогодишњакиња повјерила школским другарицама док су причале на тему сексуалног образовања ученика.

Њене другарице су остале у шоку и рекле јој да то није нормално те су је охрабриле да све пријави школи након чега је алармирана полиција.

Послије пријаве осумњичени није био доступан истражним органима јер се налазио у Хрватској и за њим је била расписана потјерница.

Ухапшен је 24. марта лани на граничном прелазу Каменско када је из Хрватске ушао у БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана