Организатор матурског славља у Бањалуци „зарадио” прекршајну пријаву због туче

Н.Т.
Foto: www.una.world

БАЊАЛУКА – Против организатора матурске журке на игралишту у близини бањалучке „Акване” полиција ће поднијети прекршајну пријаву због синоћењег инцидента и туче у којој је лакше повријеђен један младић, потврђено је „Гласу Српске”.

У Полицијској управи Бањалука казали су да им је синоћ у 21.20 часова пријављено да је дошло до инцидента у којем је повријеђена једна особа током журке у насељу Борик.

- Одмах по пријави патрола је изашла на терен и затекла је једну повријеђену особу која је превезена у болницу ради указивања помоћи. Утврђено је да је та особа задобила лакше повреде. Против организатора журке биће поднесен захтјев за покретање прекршајног постушка због инцидента,  односно због непријављивања ремећења јавног реда и мира. Више детаља биће познато након истраге  – рекли су у ПУ Бањалука.

Истакли су да полиција није прекидала поменуту журку те  да за сада не могу да дају више информација.

Према незваничним сазнањима, повријеђени младић полицајцима је изјавио да су га напале двије непознате особе. Извор близак истрази је појаснио да се претпоставља да се радило о редарима на журци.

Бањалучки матуранти прослављали су задњи дан школе на игралишту поред „Акване”, а био је организован мини концерт на којем  се окупио више стотина матураната. Током прославе дошло је до инцидента, односно туче која се десила испред „Акване”. Матурска журка након тог инцидента је прекинута.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана