Несрећа у Грачаници: Трактором ударио у банкину, пао под точкове и преминуо

Г.С.
Несрећа у Грачаници: Трактором ударио у банкину, пао под точкове и преминуо

ГРАЧАНИЦА - На локалном путу у насељу Соко код Грачанице, јутрос око 6 часова, догодила се саобраћајна несрећа, у којој је смртно страдао мјештанин Омер Топчагић (76).

Топчагић се на трактору "Томо Винковић" кретао из правца Оштриковца ка засеоку Гувна, те је, како је саопштено из ПС Грачаница, у једном тренутку трактором ударио у банкину локалног пута, потом пао под трактор и на лицу мјеста подлегао.

Наводно је пошао по пензију у Грачаницу.

Претпоставља се да је возач трактора доживио задесну смрт, односно да је имао удар, усљед чега је изгубио контролу над возилом и пао под машину.

- О овој несрећи ПС Грачаница обавијештена је у 6.45 сати. На терен је упућена полицијска патрола, санитет Хитне помоћи и ватрогасци. По налогу кантоналног тужиоца из Тузле, увиђај су обавили полицијски службеници ОКП ПУ Грачаница. Још се не зна да ли ће тужилац наредити обдукцију страдалог Топчагића - казали су за Аваз из полиције.

Један од очевидаца ове несреће био је Несиб Хумић.

Каже да је видио Топчагића када је трактором прошао поред његове њиве и гласније га довикнуо и питао: "Рођо, хоћеш ли ти данас у чаршију".

Хумић појашњава да је потом Топчагић само склизнуо под трактор који је прешао преко његове ноге те је преминуо.

- Било је тешко гледати ту потресну сцену - казао је Хумић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана