Необичан смтрни случај у Орашју: Тек пред сахрану схватили да је убијена

nezavisne.com
Необичан смтрни случај у Орашју: Тек пред сахрану схватили да је убијена

Орашје - Шездесетједногодишњи Мате И., звани Каубој, из Угљаре, општина Орашје, случајно је своју ванбрачну супругу Манду Г. убио бомбом, коју је, док је она лежала у дворишној згради, бацио у двориште.

“Кашикару” је, како сазнајемо, активирао након што се посвађао са дјецом своје партнерке, односно њеном двојицом синова.

 ”Независне” незванично сазнају да први резултати истраге указују да му није била намјера да иком науди, већ је из афекта бацио бомбу, не слутећи да ће један гелер пробити прозор и смртно ранити шездесетседмогодишњакињу која је била на кревету.

“Полиција није имала тежак задатак, јер је све чисто као суза. Засад нема никаквих индиција да је он хтио жену убити. Али, да је то урадио из нехата, нема сумње”, појашњава наш извор.

Како сазнајемо, несрећна жена се у сриједу у ситне сате обратила у локалну болницу и пожалила да је нешто пробада у стомаку.

“Није ни слутила шта јој се десило, нити су љекари могли да претпоставе о чему се ради. У болницу је довезена око три сата, а преминула у 3.30”, наводе наши саговорници, блиски истрази.

Како додају, тек када су несрећну жену припремали за сахрану, схватили су да има рану, што је био аларм за узбуну.

“Патрола полиције је потом утврдила да је повреда задобијена након што је у двориште ручну бомбу бацио шездесетједногодишњи М.И. из Угљаре”, саопштили су данас из полиције у Орашју.

Тог мушкарца ухапсили су истражиоци Сектора криминалистичке полиције и криминалистички је обрађен. Крим-обрада до закључења овог броја “Независних” није окончана, па није било ни познато да ли ће он бити предат надлежном тужилаштву.

“Независне” незванично сазнају да у моментима када је бомба бачена осумњичени и несрећна жена нису били у свађи.

“Они живе у истој кући, али је несрећница у моментима рањавања била у дворишној згради, гдје је лежала”, појашњава извор “Независних”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана