Настављена потрага за осумњиченим за брутално убиство младића

Н.Т.
Foto: АТВ

БАЊАЛУКА - Полиција још увијек трага за осумниченим за убиство Ариела Богдановић (28), а како је саопштено из бањалучког Окружног тужилаштва дежурни тужилац наредио је обдукцију тијела убијеног младића.

Према незваничним информацијама постоје индиције ко би могао да стоји иза овог монструзног злочина и то се провјерава.

Наводно је ријеч о особи која је и раније имала сличне сукобе.

Овај злочин десио се око 19 часова у близини “Нестро пумпе” и Тржног центра “Меркатор”. 

Непозната особа је синоћ употребом ножа  у улици Булевар српске војске око 19.40 часова извршила тешко убиство на штету Ариела Богдановића из Бањалуке.  

Увиђај на лицу мјеста обавио је дежурни тужилац Горан Ракић, заједно са полицијским службеницима Полицијске управе Бањалука, наводи се у саопштењу.

Додаје се да је  тужилац наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере на откривању и идентификовању починиоца кривичног дјела тешко убиство као и обдукцију беживотно тијела.

Убиство младића су снимиле камере видео надзора и на снимцима се види да нападач трчи за жртвом преко улице те га сустиже,  убада ножем с леђа и обара.

На снимцима се види да је нападач затим пришао младићу, који је лежао, те га убо неколико пута ножем снажним замасима. Након тога је побјегао, а жртва је остала да лежи.

Полиција је након убиства потпуно блокирала и затворила раскрсницу између Алеје Светог Саве и Булевара Српске војске.

У потрагу је био укључен већи број полицијских патрола као и Јединица Жандармерије, који су претраживали улице око “Меркатора”, али и вршили рације у неколико бањалучких кафића.

Инспектори су, у потрази за осумњиченим за убиство, били ушли и у дворану “Борик” гдје се пратила утакмица Србија - Швицарска.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана