Настављена потрага за Гораном Љубасом

ГС
Настављена потрага за Гораном Љубасом

Потрага за несталим Гораном Љубасом настављена је и данас на ширем локалитету Сарајева, саопштено је из Горске службе спашавања Нови Град Сарајево.

Потрагу за несталим покренута је у понедјељак на позив породице.

Посљедњи пут је виђен на локалитету сарајевског насеља Језеро, недалеко од тролејбуске окретаљке дана 16. маја у 5.15 часова.

На себи је имао дуксерицу, свијетло-плаву јакну, тамне панталоне и тене. Висине је око 180 cm и средње је тјелесне грађе.

“Наши припадници и припднице првог дана потраге заједно са колегма из Горске службе спашавања Илиџа су трагали за несталим до раних јутарњих сати. Молимо грађане ако примјете несталог да јаве на дежурне бројеве телефона. Фотографија са видеонадзора је аутентична, гдје се види шта је нестали имао на себи обучено”, саопштено је из Горске службе спашавања Нови Град Сарајево.

Чланови породице и Горска служба спашавања Нови Град Сарајево моле све грађане уколико примјете несталог да се јаве на дежурни број ГСС Нови Град Сарајево 062/112-700 или на вибер број 062/672-772 или на број полиције 122, преносе Независне новине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана