Настављена потрага за дјечаком несталим у Сави

ГС
Foto: ИнфоБијељина

БИЈЕЉИНА- Настављена је потрага за тринаестогодишњим дјечаком, који се утопио у ријеци Сави у Батковићу код Бијељине, речено је Срни у бијељинској Полицијској управи.

У потрази учествују припадници полиције, Републичке управе цивилне заштите, Цивилне заштите града Бијељина, Горске службе спасавања, а очекује се и долазак припадника САЈ-а, кажу у полицији.

Дјечак се јуче утопио у ријеци Сави у Батковићу код Бијељине, а полиција је о томе обавијештена у 15.45 часова.

За њим је одмах покренута потрага, која је синоћ прекинута.

Александра Малиновић из Републичке управе Цивилне заштите рекла је синоћ да је вршена потрага неколико километара на води, те да су рониоци из ронилачког клуба из Бијељине такође били прикључени у потрагу.

Наводи да детаља несреће за сад нема пуно, те да све што су сазнали јесте да су се три дјечака играла поред ријеке и да је један од њих изненада почео да вришти и почео да се утапа, преноси АТВ.

– Један од очевидаца са викендице је покушао да му помогне и до неког тренутка га је почео да прати у води докле га је видио, међутим ту му се губи сваки траг. Показано нам је мјесто гдје дјечак нестао, а који је претражен и све, али за сада никаквих назнака нема – рекла је Малиновићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана