Напали полицајце и псовали им мајку

nezavisne.com
Напали полицајце и псовали им мајку

Бањалука, Градишка, Соколац - Бањалучка полиција ухапсила је Душана Џајића (31) и Адријану Стевановић (26) јер су током редовне контроле напали полицајце.

Незванично сазнајемо да су Стевановићева и Џајић били под дејством алкохола и наркотика.

Како су навели из Полицијске управе Бањалука, наводећи иницијале, током обављања редовних послова и задатака, у суботу у Булевару Милутина Миланковића у Бањалуци полиција је зауставила и контролисала возило којим је управљао Д.Џ.

“Он је тада изашао из возила и напао полицајца, а потом је с мјеста сувозача из возила изашла А.С.,  која је напала другог полицајца, нанијевши му повреде”, навели су из  ПУ Бањалука. Истичу да су насилници затим уз помоћ средстава силе савладани и ухапшени, а о свему је обавијештен тужилац. Након комплетирања и документовања предмета, биће достављен извјештај против ових лица за кривично дјело напад на службено лица у вршењу службене радње.

И полиција из Градишке у недјељу је ухапсила Бојана М. (28) јер је полицијским службеницима псовао “мајку полицијску” након што су га опоменули да не галами на улици.

 ”Полиција је око 3.30 у Доситејевој улици уочила лице Б.М. из Градишке да нарушава јавни ред и мир галамом. Лице Б.М. се оглушило на наређење полицијских службеника да престане са нарушавањем јавног реда и мира, те је исте вријеђао, након чега је лишен слободе”, навели су из полиције.

Незванично сазнајемо да је одбио алко-тестирање, а против њега ће бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка.

Б.Ј. (32), М.М. (31) и М.М. (44) из Сокоца ухапшени су јер су вријеђали, а затим и физички напали полицајце и том приликом су једног повриједили.

Они су у петак око 22.40 у Улици Марка Ећимовића у Сокоцу нарушавали јавни ред и мир, а када су их полицајци упозорили, одбили су наређења те их напали. Против наведених лица биће поднесен извјештај о почињеним кривичним дјелима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана