Након несреће у Бањалуци, радник у тешком стању

Ј. Са.
Након несреће у Бањалуци, радник у тешком стању

БАЊАЛУКА- Радан С. (61) из Челинца повријеђен је након што је пао с висине од седам метара током санације крова куће, сазнаје "Глас Срспке".

Из Полицисјек урпаве Бањалука саопштили су, наводећи иницијале, да је до ове незгоде дошло у уторак у улици Јована Рашковића у бањалучком насељу Паприковац.

- Лице Р. С. задобило је тјелесне повреде, те је возилом Службе хитне медицинске помоћи превезено у Универзитетски клинички центар Републике Српске ради указивања помоћи-навели су из полиције.

Додају да је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, као и дежурни инспектор Републичке управе за инспекцијске послове.

Из УКЦ-а саопштили су да је повријеђени радник примљен у полутрауматизованом стању, те да је хоспитализован ан Клинику за анестезију и интензивно лијечење на даље лијечење.

- Према ријечима дежутних љекара ове Клинике, пацијент је животно угрожен и прикључен је на парате за дисање. Све да ље прогнозе у вези његовог здравственог стања су преурањене- појаснили су из болнице.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана