Након десет година истраге откривено ко је требињском полицајцу запалио аутомобил

Небојша Томашевић
Након десет година истраге откривено ко је требињском полицајцу запалио аутомобил

БАЊАЛУКА - Срђан К. (42) из Требиња ухапшен је због сумње да је прије десет година запалио аутомобил полицајца Милоша Лукајића који је тада радио у требињској полицији, потврђено је "Гласу Српске".

Полицијска управа (ПУ) Требиње, наводећи иницијале ухапшеног, саопштила је да га терете за оштећење туђе ствари.

- С. К. сумњичимо да је 19. октобра 2011. године, око 3.30 часова, полило бензином и отвореним пламеном изазвао пожар на путничком аутомобилу марке BMW који је у том тренутку користио полицијски службеник, запослен у Полицијској станици Требиње. Полиција је 13. априла претресла стан који користи С.К.- казали су у ПУ Требиње.

Додали су да је осумњичени након претреса спроведен у службене просторије ПУ Требиње, а по налогу Окружног тужилаштва осумњичени ће бити пуштен на слободу након криминалистичке обраде.

- Тужилаштво је наложило да се допуна извјештаја о почињеном кривичном дјелу достави у редовној процедури - саопштила је полиција.

Лукајићев аутомобил BMW је запаљен на на паркинг простору Тржног центра „Маркет 99“ .  Аутомобил је у пожару у потпуности изгорио, а запаљен је са предње и задње стране.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана