Начелник Хан Пијеска претукао Сарајлију па побјегао

Н.Т.
Foto: Скриншот

ВЛАСЕНИЦА - Начелник Хан Пијеска Слободан Ђурић (45) осумњичен је да је напао и претукао Мерседа Трбића из Сарајева којег је возилом сустигао у мјесту Бајрин камен код Власенице те побјегао и за њим се трага, потврђено је "Гласу Српске". Све се десило у ноћи између недјеље и понедјељка, а случај је полицији пријавио Трбић.

- Он је испричао да га је у Бајрином хану сустигао аутомобил џип београдских регистарских ознака и ударио у његов "рено". Након заустављања та особа га је извукла  вани и претукла рукама и ногама-рекао је извор близак истрази.

Трбићу је љекарска помоћ указана у Дому здравља Власеница одакле је пребачен у Универзитетско-клинички центар у Тузли гдје су му констатоване теже  повреде. 

Незванично сазнајемо да је Ђурић након напада наводно погасио све телефоне и недоступан је те га не могу лоцирати.

Извор близак истрази је казао да се у овом случају навјероватније не ради о нападу на националној основи, већ о сукобу због неког другог разлога.

У Полицијској управи Зворник, наводећи иницијале, потврдили су да  је овај случај полицији у Власеници пријавио М.Т. из Сарајева

- Према пријави  пријавио њега је док се возио  "реном" сустигло непознато лице са возилом београдских таблица, те га зауставило, напало и повриједило. М.Т. је указана љекарска помоћ у Дому здравља Власеница, одакле је превезен здравствену установу "Болница Зворник", након чега је упућен у Универзитетски клинички центар Тузла на даље збрињавање-рекли су у ПУ Зворник.

Додали су да је оперативним радом утврђено да се у везу са наведеним догађајем може довести лице иницијала С.Ђ. за којим се трага.

- Полицијски службеници настављају даљи рад на проналаску осумњиченог и возила којим је управљао-истакли су у ПУ Зворник.

Незванично сазнајемо да је Ђурић откривен на основу камера видео надзора и опису који је полицији дао нападнути.

До закључења овог броја Ђурић није био пронађен, као ни возило којим је управљао.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана