На прелазима ухапшена четири мушкарца

Агенције
На прелазима ухапшена четири мушкарца

САРАЈЕВО - Припадници Граничне полиције БиХ су на граничним прелазима ухапсили четири мушкарца јер их потражују судски органи због почињених кривичних дјела, саопштено је из ове полицијске агенције.

На граничном прелазу Градишка данас је ухапшен мушкарац чији су иницијали Д.Б. (27) јер је за њим Федерална управа полиције расписала потјерницу због кривичног дјела кривотворење исправе, а потражује га и Општински суд у Травнику због кривичног дјела недозвољено држање оружја или експлозивних материја. 

У саопштењу је наведено да је ухапшени држављанин БиХ предат службеницима Федералне управе полиције. 

Припадници Граничне полиције јуче су на аеродрому Сарајево ухапсили мушкарца чији су иницијали Н.В. (54) јер је установљено да га потражује Општински суд у Сарајеву због кривичног дјела насиље у породици. 

Из Граничне полиције су навели да је овај држављанин БиХ на Аеродром стигао летом из Истанбула и предат је службеницима Одјељења судске полиције судова у Кантону Сарајево. 

На граничном прелазу Каракај, приликом изласка из БиХ, ухапшен је мушкарац иницијала З.М. (61), којег потражује Тужилаштво БиХ због кривичног дјела злочини против човјечности. 

"Држављанин БиХ и Србије предат је службеницима Судске полиције Суда БиХ", наведено је у саопштењу. 

На изласку из БиХ на прелазу Орашје ухапшен је мушкарац чији су иницијали Е.Б. (26), након што је утврђено да је за њим МУП Кантона Сарајево расписао потјерницу због кривичног дјела тешка крађа и предат је припадницима Полицијске управе Орашје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана