Мушкарац убио супругу па себе у Источном Сарајеву

Срна фото: илустрација
Мушкарац убио супругу па себе у Источном Сарајеву

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Два беживотна тијела супружника пронађена су у Горњем Которцу поред Источног Сарајева, потврђено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

“К.Б. је из пушке убио С.Б, након чега је извршио самоубиство у породичној кући у Источној Илиџи”, саопштено је Срни из Полицијске управе Источно Сарајево.

Тијела страдалих превезена су у просектиру у Миљевиће, гдје ће сутра по наредби поступајућег тужиоца бити извршена обдукција.

Увиђајем, који су у помоћном објекту у склопу породичне куће у Равногорској улици извршили полицијски службеници, у присуству окружног тужиоца из Источног Сарајева и судског вјештака, утврђено је да је К.Б. употребом пушке убио С.Б, а затим истим оружјем извршио самоубиство.

У саопштењу подсјећају да је Полицијској станици Источна Илиџа данас у 9.10 часова пријављено да су у помоћном објекту у склопу породичне куће пронађена тијела мушкарца и жене.

Утврђено је да је ријеч о К.Б. и С.Б. из Источне Илиџе.

Према незваничним информацијама Кенан Башић убио је супругу Сенаду, а потом пресудио себи. Ријеч је о повратничкој породици која је бавила пластеничком производњом. 

Незванично убиству и самоубиству претходила је свађа.

Наиме, тијела мушкарца и жене пронађена су јутрос у помоћном објекту у Горњем Которцу, насељу које се налази између Војковића и Лукавице, а поједине комшије су чуле и пуцњаву.

“Око девет сати ујутро чула сам четири пуцња и препала сам се. Били су добри, али свако има своје проблеме”, рекла је једна комшиница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана