Мотоциклиста и бициклисткиња повријеђени у несрећи у Бањалуци смјештени у УКЦ

Н. Т.
Мотоциклиста и бициклисткиња повријеђени у несрећи у Бањалуци смјештени у УКЦ

БАЊАЛУКА - Мотоциклиста Саша Кандић (51) и бициклисткиња Дарија Пајић (40) повријеђени су у несрећи која се десила јуче послијеподне на булевару Српске Војске у Бањалуци и они су смјештени у Универзитетски клинички центар Републике Српске (УКЦ) у Бањалуци, саопштило је бањалучко Окружно тужилаштво.

- Несрећа се десила  у 18.25 часова, а Кандић је управљао мотоциклом „BMW“, док је Пајићева возила бицикл. Повријеђенима је пружена љекарска помоћ и они су смјештени у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци - наводи се у саопштењу.

Додаје се да је увиђај на лицу мјеста несреће обавила дежурни тужилац Окружног тужилаштва Драгана Липовчић, заједно са полицијским службеницима Полицијске управе Бањалука.

- Тужилац је наложила да се предузму све потребне истражне радње и мјере на утврђивању околности саобраћајне незгоде-рекли су у Тужилаштву.

Очевици су испричали да су се  у близини зграде “Еурохерц” осигурања и тржног центра Делта сударили мотцикл и бицикл који је од силине удара одбачен 20 ак метара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана