Мостар: Лопов повријеђен висио на огради до доласка Хитне помоћи

Г.С.
Мостар: Лопов повријеђен висио на огради до доласка Хитне помоћи

МОСТАР - Испред породичне куће у Мостару догодила се несвакидашња ситуација када је лопов, покушавши ући у двориште, остао висити на огради пошто му се украсни шиљак забио у ногу.

Сви “планови” које је лопов имао су пропали јер је морао чекати на помоћ људи које је хтио опљачкати с обзиром на то да је лежао у боловима и није се могао помијерати.

Након што су га затекли у том стању у дворишту, власници су позвали Хитну помоћ.

“Када су стигли, скинули су га са шиљка и завили му ногу. Није му уопће цурила крв из ноге, зато што је висио наглавачке и сва му се крв слила у главу”, испричала је власница куће заТелеграф.

Навела је и то да је ријеч о мигранту мароканског поријекла који код себе није имао никакве документе, па постоји могућност да због тога на крају неће одговарати за своје поступке уколико га полиција буде одвела на разговор.

“Када су га скинули с ограде однијели су га у Хитну помоћ и, како смо чули од неког доктора, он је лежао у болници једну ноћ и наводно су му нашли празну таблу апаурина, сад, да ли је он све то попио, па се сумња да је био дрогиран. Јучер су ми познаници рекли да су видјели да га је полиција одвела, али не знамо како се на крају све то завршило”, додала је власница.

Истакла је да су већ имали лоша искуства с лоповима, тако да је кућа била закључана и мигрант све и да је хтио, није могао ући у њу.

“Он није имао ништа код себе, ни оружје. Мислимо да је дословно дошао украсти столицу из дворишта, јер онда они то препродају уколико успију за 10-20 КМ. Вјероватно би пробао ући у кућу да је било откључано, али ми смо већ били опљачкани па се од тада закључавамо”, навела је.

Мигрант је покушао ући у двориште синоћ око 23:40 сати док је породица била будна и гледала ТВ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана