Модрича:Мушкарац страдао обрађујући њиву

Н.Т.
Модрича:Мушкарац страдао обрађујући њиву

МОДРИЧА - Хамид А. (56) који је пронађен мртав поред трактора на њиви у близини близини "Новог моста" на ријеци Босни, имао је повреде грудног коша и претпоставља се да је страдао док је обрађивао њиву, сазнаје „Глас Српске“.

Према незваничним информацијама, он је повреде задобио док је радио са тањирачама на трактору.  Извор близак истрази је истакао да ће тачан узрок и околности смрти ипак бити познати након обдукције и истраге.

Полицијска Управа Добој, наводећи иницијале, саопштила је да им је овај случај пријављен јуче око 13 часова.

- Полицијској станици Модрича пријављено је да се на њиви поред магистралног пута Модрича - Добој, у близини "Новог моста" на ријеци Босни, налази трактор поред којег је тијело непознате особе. Патрола је одмах изашла на мјесто догађаја заједно са мртвозорником Дома здравља Модрича, те је утврђено да се ради о особи иницијала Х. А., са подручја општине Оџак - рекли су у ПУ Добој.

Додли су да је тијело преминулог  превезено у просектуру добојске болнице ради обдукције и утврђивања тачног узрока смрти.

- Обављен је увиђај и о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој  - наводи се у саопштењу полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана