Миладин Ковачевић неграо напад на дјевојку

Танјуг
Миладин Ковачевић неграо напад на дјевојку

БЕОГРАД - Миладин Ковачевић саслушан је данас у Првом основном јавном тужилаштву у Београду гдје је у цијелости негирао да је пријетио дјевојци Т. Т. (26) прије три дана у центру Београда.

Након саслушања, Тужилаштво је предложило суду да му одреди притвор имајући у виду да је раније осуђиван и да је дјевојка пријавила да га се веома плаши, саопштено је из Тужилаштва.

Ковачевић је у одбрани навео да се видио са Т.Т, али да јој те вечери није пријетио нити да јој је нанио повреде. Након што је детаљно описао како се оштећена понашала и шта се све догађало, није желио да одговара на питања замјеника тужиоца, наводи Тужилаштво у саопштењу.

Ковачевића терете за кривична дјела угрожавање безбједности и злостављање и мучење, јер је дјевојци пријетио, вукао је за косу, поломио јој је телефон, речено је Танјугу у петак у Тужилаштву.

Дјевојка која је да је пријавила у петак је Тужилаштву доставила "повредну листу", а Тужилаштво је најавило да ће наложити вјештачење тих повреда.

Такође, у даљем току кривичног поступка Тужилаштво намјерава да испита и оштећену дјевојку, као и њену рођаку код које је побјегла након свађе са Ковачевићем.

Тужилаштво ће прегледати видео записе и предузети и све друге доказне радње, а ради правилног утврђивања чињеницног стања.

Након тога ће донијети коначну одлуку и обавијестити јавност о даљем току поступка, наводи се у саопштењу.

Ковачевић је јавности познат по случају из маја 2008. године, када је у студентском клубу у Бостону брутално претукао колегу с факултета Брајана Штајнхауера, а због чега је након бјекства из Америке, процесуиран у Србији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана