Малољетни возач мопеда повријеђен у судару са "алфа ромеом"

Срна
Малољетни возач мопеда повријеђен у судару са "алфа ромеом"

ГРАДИШКА- Малољетни У.Д. из Градишке који је управљао мопедом "соник" повријеђен је у саобраћајној незгоди у том граду.

Из Полицијске управе Градишка саопштено је да се саобраћајна незгода догодила синоћ у 20.30 часова у Улици Јована Цвијића, а у удесу је учествовао и аутомобил "алфа ромео", којим је управљала И.Ц. из Градишке.

Увиђај су извршили припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка.

У саопштењу се наводи да су јуче у Улици Данка Митрова у Српцу при слијетању са коловоза аутомобила "форд фијеста" повријеђени мушкарац В.М. из Бардаче, који је управљао возилом, и жена М.Ј. из мјеста Гламочани која је била на мјесту сувозача.

Саобраћајна незгода догодила се у 7.15 часова, а увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице Србац. Возач мопеда повријеђен је и у саобраћајној незгоди на регионалном путу у општини Рибник, саопштено је из Полицијске управе Мркоњић Град.

У незгоди, која се догодила јуче у 10.30 часова у мјесту Горњи Рибник, учествовали су мопед, који је возило лице чији су иницијали Д.Ђ, и аутомобил "рено", којим је управљало лице С.Ђ, оба из Рибника.

Повријеђено лице је, након указане медицинске помоћи у Дому здравља Рибник, упућено на даље лијечење у Универзитетски клинички центар Републике Српске.

Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице Рибник и у току је рад на документовању саобраћајне незгоде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана