Ловац пуцао на дивљу свињу, па ранио колегу

Небојша Томашевић
Ловац пуцао на дивљу свињу, па ранио колегу

БАЊАЛУКА - Стефан Ч. испитан је у полицији због сумње да је током лова ранио колегу ловца Горана Ђ. потврђено је "Гласу Српске".

Према незваничним информацијама, до ове несвакидашње незгоде дошло је када је Стефан Ч. запуцао из ловачке пушке према дивљој свињи.

- Свиња је у том моменту кренула према мјесту гдје био Горан Ђ. којег је једна кугла од сачме погодила испод десног пазуха. Он је одмах превезен у болницу гдје задржан, а ради се о прострелној рани. Славиша Ч. је пуцао на свињу и није примијетио колегу ловца. Схватио је шта се десило тек када је овај повикао  да је погођен - рекао је извор близак истрази.

У Полицијској управи Бањалука навели су  да им је у суботу пријављено да је приликом лова дошло до рањавања лица Г. Ђ. од стране осумњиценог С. Ч.  године. Полицијски службеници су извршили криминалистицку обраду над лицем иницијала С.Ч. из Бањалуке - навели су из Полицијске управе Бањалука.

Додали су да С.Ч. терети да је починило кривично дјело изазивање опште опасности.

- О свему је обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се ради о горе наведеном кривицном дјелу, те да се по комплетирању предмета достави извјештај против лица С.Ч. - наводе из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана