Лице из Лакташа два пута ухапшено у два дана

Срна
Лице из Лакташа два пута ухапшено у два дана

БАЊАЛУКА - Припадници Полицијске управе Бањалука ухапсили су лице из Лакташа чији су иницијали А.Б. због почињеног кривичног дјела насиље у породици или породичној заједници, а дан након што је пуштено на слободу ово лице је поново ухапшено јер је пијано управљало моторним возилом.

Лице А.Б. ухапшено је у петак, 3. јуна, у 12.15 часова у Бањалуци, те је након криминалистичке обраде пуштено на слободу у 21.10 часова, саопштено је из бањалучке Полицијске управе.

О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да је ријеч о наведеном кривичном дјелу, те да извјештај против А.Б. буде достављен у редовној процедури.

Из бањалучке полиције наводе да је о овом случају обавијештен и Центар за социјални рад.

Припадници Полицијске управе Бањалука су у суботу, 4. јула, у 00.05 часова у мјесту Јакуповци, општина Лакташи, ухапсили исто лице због управљања моторним возилом под дејством алкохола, те му издали прекршајни налог за почињени прекршај.

У саопштењу је наведено да је истог дана од овог лица одузета ловачка пушка “ЦЗ”, за коју није посједовао одобрење.

О наведеном је обавијештен дежурни судија Суда за прекршаје Бањалука који се изјаснио да против А.Б. у редовној процедури буде достављен извјештај о почињеном прекршају из Закона о оружју и муницији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана