Код четири лица и малољетника пронађена дрога

Срна
Foto: Илустрација

ДОБОЈ - Добојска полиција пронашла је код пет лица, од којих је једно малољетно, пакетиће дроге спид и различите врсте таблета.

Од млађих лица чији су иницијали А.Ј, А.Т, М.С, Т.Ђ. и једног малољетника, сви из Добоја, који су јуче у 16.10 часова контролисани у Улици српских соколова у Добоју, полиција је одузела и бијели папир савијен у облику цјевчице и носаче од СИМ картица са траговима непознатог бијелог праха, саопштено је из добојске Полицијске управе.

Тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој изјаснио се да овај случај има обиљежје кривичног дјела омогућавање уживања дрога.

Полицијској станици Станари јуче је пријављено да је у претходних неколико дана на подручју ове општине извршена бесправна сјеча шуме.

Полицијској станици Петрово јуче је пријављено да је у претходна два дана на подручју ове општине украдена одређена количина погонског горива и други предмети из радних машина у власништву једног привредног друштва.

У протекла 24 часа на подручју у надлежности Полицијске управе Добој евидентирана је и једна саобраћајна незгода са материјалном штетом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана