Код Бужима страдао младић, сувозач тешко повријеђен

nezavisne.com
Код Бужима страдао младић, сувозач тешко повријеђен

​БУЖИМ- У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила синоћ око 23 сата у мјесту Осоји, надомак Бужима, смртно је страдао 23-годишњи младић С.А. из поменутог града, док је тешко повријеђена једна особа.

“Независне” незванично сазнају како се ради о Сенаду Алешевићу, који је управљао аутомобилом голф 2.

Како су саопштили из полиције, у несрећи су судјеловала два аутомобила, а у голфу се поред страдалог возача налазио његов пријатељ који је претрпио тешке тјелесне повреде након чега је превезен и хоспитализиран у Кантоналној болници у Бихаћу.

“Полиција је дојаву о несрећи, те информацију да има повријеђених добила синоћ у 22:55 након чега су изишли на лице мјеста, заједно са екипом Дома здравља Бужим.  У несрећи су учествовала два возила бх регистарских ознака. Смртно је страдао возач голфа С. А. док је његов сувозач задобио тешке тјелесне повреде и превезен је у КБ Др. Ирфан Љубијанкић. У другом возилу, којим је управљао А. Ј. није било повријеђених”, рекао је за “Независне” портпарол МУП-а УСК, Але Шиљдедић.

О силини судара говори податак да је аутомобил голф скоро у цијелости уништен, те је спасилачким екипама требало доста времена да из њега извуку страдале особе.

Увиђај на лицу мјеста обавили су полиција и дежурни тужилац, а више детаља о овоме трагичном догађају биће познато након што буду окончане све истражне радње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана