Кнежево: Пијан гaламио испред кафане па покушао побјећи полицији

Н.Т.
Кнежево: Пијан гaламио испред кафане па покушао побјећи полицији

КНЕЖЕВО - Драган Т. из Кнежева ухапшен је и прекршајно кажњен јер је пијан галамио на полицајце од којих је покушао да побјегне, потврђено је "Гласу Српске".

Како је саопштила Полицијска управа Бањалука, наводећи иницијале, све се десило испред једног угоститељског објекта у Кнежеву.

- Полицијски службеници су приликом обављања редовних послова уочили лице Д.Т., испред угоститељског објекта који је био затворен, како галами. Он је када је видио полицију сјео у возило и удаљио се са лица мјеста. Убрзо је сустигнут,  а с обзиром да је одавао знакове алкохолисаности полицијски службеници су му издали законито наређење на шта се исти оглушио и покушао да покрене возило-саопштила је Полицијска управа Бањалука.

Додали су да је Д. Т. одбио да буде тестиран на присуство алкохола у организму.

- Лицу је након тога уручен прекршајни налог због почињеног прекршаја ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица  у вршењу јавних функција из Закона о јавном реду и миру и прекршаја из области Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ. О свему је обавијештен дежурни судија Основног суда Котор Варош-рекли су у полицији.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана