Јурећи на посао подлетио под камион

Ј. С.
Јурећи на посао подлетио под камион

ВИТЕЗ - Марин К. (22) из Новог Травника погинуо је на лицу мјеста када је “фордом” подлетио камион МАН којим је управљао Х. Ђ. (24) из Витеза у мјесту Крчевине код Витеза.

Саобраћајна несрећа десила се у петак у 5.50 часова на магистралном путу Витез-Травник у којем је учествовао и камион “волво” иза чијег волана је био Ш. М. (43) из Бугојна.

Марин К. је, како сазнајемо, журио на посао те је претичући остала возила великом брзином подлетио под камион. Из смрсканог “форда” тијело младића су извукли ватрогасци.

Из Министарства унутрашњих послова Средњобосанског кантона (МУП СБК) су рекли да је истрага у току.

- Смртно је страдао возач аутомобила. На мјесто несреће је изашао тужилац, те ће након истраге бити познати детаљи несреће - саопштено је из МУП-а СБК.

Живот је изгубио и возач трактора М. З. (49) из Бановића који је страдао када се преврнуо трактор којим је управљао у мјесту Прибитковићи у четвртак поподне.

У одвојеној несрећи тешко су повријеђени су и Сарајлије, возач “голфа” А. Б. (22) и његов сапутник И. Л. (22), када су у петак, мало иза поноћи, из непознатог разлога слетјели са пута у мјесту Казине Баре код Хаџића. Трећи путник у “голфу” А. Б. (20) је прошао са лакшим повредама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана