Јовичевић који је убио оца и даље бјежи полицији

Срна
Јовичевић који је убио оца и даље бјежи полицији

Шеф Полиције Брчко дистрикта Горан Писић рекао је данас да полиција још трага за Далибором Јовичевићем (34) који се сумњичи да је 12. фебруара убио оца.

Писић је рекао новинарима да је полиција прикупила довољно трагова и предмета који указују да је Јовичеић починио наведено кривично дјело и да је за њим расписана потрага.

"Ради се о опасном лицу и имамо ознаку 'хапсити опрезно'", рекао је Писић и додао да не може да каже на који начин и којим оружјем је убиство извршено.

Писић је рекао да не зна да ли је Јовичевић сада наоружан, али да полиција има поуздане информације да је ненаоружан напустио лице мјеста.

"Предузимамо радње на локалитетима на подручју Брчко дистрикта, гдје сумњамо да може да буде. Покривамо одређене локалитете на подручју Федерације БиХ у сарадњи са колегама и имамо размјену информација на међународном плану гдје би то лице могло да буде", истакао је Писић.

Он је додао да су досадашње активности полиције на терену показале да се Јовичевић припремао да послије извршења кривичног дјела не буде доступан.

"Направили смо његову трасу кретања све до момента док није пријављено кривично дјело убиства, а ту имамо закашњење. Поред вјештачења предузимају се и друге радње које би требале да помогну. Добродошла би нам и помоћ грађана. Уколико имају информације о његовом кретању, па чак и од раније, да нам пруже те инфорамције", рекао је Писић.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана