Језерo: Убио погрешну жену, па пуцао себи у главу ФОТО

Горан Обрадовић фото: С. Гарић
Језерo: Убио погрешну жену, па пуцао себи у главу ФОТО

Језеро - Младен Даниловић (30) из Ђумезлија код Језера грешком је убио Биљану Паић (40) из Врбаса у Србији, у свадбеном салону "Аполон" у Присоју у петак око три часа послије поноћи, а потом је починио самоубиство пуцајући из пушке себи у главу.

Убијена Биљана Паић била је замјеник предсједника општине Врбас у Србији и са још двојицом функционере ове општине налазила се у посјети општинама југозападног дијела Српске.

Они су дошли са позивницама за представнике ових општина на сусрет Крајишника из овог краја, који треба да буде одржан у Врбасу.

Власник свадбеног салона "Аполон" је начелник општине Језеро Душан Шајин.

Један од гостију, који је желио да остане анониман, а који је у четвртак увече био у кафићу "Аполон", испричао је да се Даниловић дуже вријеме забављао са конобарицом Бојаном, која је ту радила и наводно је требало да се вјенчају.

- Видио сам их да су заједно сједили и причали, а Младен је дјеловао нормално и није био пијан. Када сам отишао мало прије затварање објекта, остали су заједно. Шта се касније догађало, није ми познато, али је ово трагедија за Језеро - испричао је поменути гост.

Послије трагичног догађаја полицију у Језеру и Мркоњић Граду обавијестиле су конобарице које су боравиле у соби поред које је спавала Паићева. Кад су дошли, затекли су стравичан призор, у соби је била убијена жена, а у ходнику тијело Даниловића.

- Највјероватније је да је Даниловић након што се посвађао са конобарицом Бојаном отишао кући, узео пушку и дошао с намјером да њу убије. У објекту је била смјештена делегација из Врбаса, која је спавала на истом спрату. Паићева је грешком легла да спава у собу коју користи особље кафића - испричао је извор близак истрази.

Он је додао да су конобарице, када су видјеле да је њихова соба закључана, отишле на спавање у другу собу.

- Даниловић је дошао љут и провалио врата собе у којој је мислио да спава његова дјевојка. Чим је ушао, испалио је хитац из ловачке пушке у Паићеву, која је спавала, а како је у соби био мрак, није примијетио да то није његова дјевојка. Када је видио да је убио погрешну жену, изашао је у ходник и пуцао себи у главу - истакао је наш извор.

Иза Паићеве је остало троје малољетне дјеце.

Мјештани у шоку

Мјештани Језера остали су шокирани када су сазнали за трагедију, јер је објекат "Аполон" удаљен два километра од те општине.

- Изненађен сам трагедијом. Познавао сам Даниловића, био је добар младић и никада не бих могао да помислим да ће починити овако нешто. Никада није правио проблеме, нити имао сукобе са полицијом. Шта је био мотив да се одлучи на убиство, остаће тајна - рекао је Живко Ђукић, мјештанин Језера.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана