Из аутоматске пушке убио двије особе, двије тешко ранио

ГС
Из аутоматске пушке убио двије особе, двије тешко ранио

ГРУДЕ - Двије особе су убијене, а двије рањене у крвавом походу 50-годишњег мушкарца током ноћи у мјесту Горица код Груда, потврђено је федералним медијима у Министарству унутрашњих послова (МУП) Западнохерцеговачког кантона.

До пуцњаве је, јавља „Аваз“ дошло ноћас, током прославе светог Стјепана, када је под још неразјашњеним околностима, мушкарац запуцао из аутоматске пушке и усмртио два мушкарца, а  два лакше и теже ранио.

Њега су мјештани до доласка полиције савладали, а полиција га је ухапсила.

- Под надзором дежурне кантоналне тужитељке увиђај су обавили полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције МУП-а и Одсјека криминалистичке полиције ПУ Груде а предузимају се и друге мјере и радње у циљу расвјетљавања свих околности овог кривичног дјела и у циљу документовања истог - додају из МУП-а ЗХК.

Истакли су да је синоћ у 2.01 часова Полицијска управа Гуде запримила пријаву да је у мјесту Горица дошло до пуцњаве из ватреног оружја и да је више особа устријељено.

Одмах по запримљеној пријави на мјесто догађаја изишли су полицијски службеници ПУ Груде и екиа Хитне помоћи Дома здравља Груде, као и дежурна кантонална тужитељка.

По налогу тужитељке биће обављена обдукција тијела страдалих особа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана